Sång och musik är något för alla, ingen borde behöva avstå från den glädje som musiken ger. Kardia Music vill ge dig möjligheten att utveckla din musikalitet. Vill du lära dig att sjunga från grunden? Vill du utveckla din sångteknik och ta din sång till nästa nivå? Oavsett om du inte har tagit ton på många år eller om du är en rutinerad sångare erbjuder Kardia Music personliga lektioner som passar dina behov.

STÅ PÅ SCENEN!  Om du har kommit en bit på vägen i din utveckling är du välkommen att gå artistisk inriktning. I slutet av varje kurs är du då med och formar Kardia Music Konsert.

Har du bara sjungit i badrummet? Känner du dig som en nybörjare? Har du kommit långt i din sångutveckling men inte har intresse av att sjunga inför andra? För dig finns den individuella inriktningen då fokus ligger på att utveckla din sångteknik utifrån den nivå där du befinner dig.

SÅNG SOM FRISKVÅRD! Är du sjukskriven eller arbetslös? Vill du må bättre som människa och ha en god andningsteknik? Sånglektionerna får dig att må bra och andningen hjälper dig att känna mindre stress. Hör med din arbetsgivare om du kan få friskvårdsbidrag!

Kardia Music vill hjälpa dig att växa som människa och arbetar utifrån en människosyn där alla är viktiga och har gåvor inom sig som kan få blomstra. Alla kan lära sig att sjunga och varje röst är unik. Vi utmanar våra elever att våga tro på sig själva och att vara glada och stolta över den man är. Våra elever är i olika åldrar, från barn till pensionärer, och de har kommit olika långt i sin utveckling.

Kardia Music har sin verksamhet i Ersboda Folkets hus, Umeå. Ta chansen och investera i dig själv och din framtid!

Kardia Music - med hjärta för musik!

Umeå

Sånglektioner i Umeå 2015


Kardia Music ger enskilda sånglektioner

 
 
 
 

dsd